Butterfly All Summer Long

juli-fotovoorjaars-voorbeeld-5-planten

Nieuw

Butterfy All Summer Long

Best off selection van doorbloeiende vlinderstruiken

 

 

De laatste 10 jaar zijn er veel nieuwe cultivars op de markt gebracht van vlinderstruiken. Allemaal verbeteringen want de oude soorten worden al snel 2 meter of meer en bloeien allen eind juli één keer.

De consument ziet echter het verschil tussen al die nieuwe soorten niet meer, moeten ergens achter op een etiket lezen wat plant eigenschappen zijn en door licenties zijn de nieuwe soorten ook nog veel duurder ook.

Door deze onduidlijkheid profiteert zowel de handel als de consument niet genoeg van deze nieuwe planten met unieke eigenschappen  Nu is daar de oplossing voor. Alle nieuwe Cultivars zijn vaak compacter en omdat ze beter vertakken bloeien door tot in het late najaar. De best of van al deze nieuwe vlinderstruiken zijn nu eindelijk verenigd in één nieuwe vlinderstruiken lijn n.l. Butterfy All Summer Long  De doorbloeiende eigenschappen laden het verschil van al deze nieuwe licentie soorten en de oudere cultivars.De cover en het duidelijke etiket spreekt voor zich, en consument word goed geinformeerd.