Nieuw! The Living Garden bloemenmix

Zoals u misschien wel weet hebben wij een ‘’The Living Garden’’ concept waarin wij onze Buddleja, Lavatera, Diervilla en Helianthus voorzien van mooie Vlinder, Bijen en Vogel potcovers. Samen met onze foto-etiketten informeren wij de consumenten over insecten en dieren die afkomen op deze planten.

Sinds kort kunnen wij ons Zomerbloemen mengsel aan dit concept toevoegen. Afgelopen jaren zien wij steeds meer interesse in de zomerbloemen mix, voor onder andere borders en perceelranden. De meeste bloemenmengsels moet de consument na de ijsheiligen inzaaien en het duurt daarom al snel enkele weken voordat er een mooie border ontstaat. Ook zitten er vaak soorten in die soms wel 1.5 meter hoog worden.

Met ons concept bieden wij hier een alternatief voor.

Doordat wij al starten met een goed door-wortelde plug in een 10-pack tray kan de consument meteen 1M2 vol planten (2.5 lengte meter) om een leuke border op korte termijn te creëren.

Iedere plug bevat 5 verschillende soorten bloemen, waardoor wij een diversiteit van 25 soorten in 1 tray hebben. Ook zijn er enkel soorten geselecteerd die 25-55cm hoog worden.

Deze kant-en-klare tray kan een leuk meeneemartikel zijn aan de kassa, bijvoorbeeld met Moederdag!

Wij hebben deze beschikbaar met een mooie informatieve tray-rand in het Engels, Duits en Nederlands die de consument informeren over de bloemsoorten in deze tray. Bij grotere afname is deze tray-rand ook te personaliseren voor bijvoorbeeld een keten.

Onderstaand treft u wat foto’s en een filmpje van het concept voor de beeldvorming.